Públic assistent a un acte de la CUP a la Plaça Mañé i Flaquer © Elena Bulet

Política

Carme Rocamora

Després de les eleccions del 26 de maig i davant del nou context polític a l’Ajuntament i a la ciutat, la CUP de Barcelona posa en marxa el que ha anomenat un Procés Vector: un procés de reflexió per actualitzar el seu projecte polític.

El Procés Vector ha de ser, segons la formació, “necessàriament deliberatiu, obert i assembleari”, i es vol desenvolupar recollint el màxim d’aportacions i opinions de totes les veïnes que vulguin dir-hi la seva. Per això, constarà de diferents fases: una primera en la qual es faran assemblees populars als barris i, posteriorment, una gran trobada de ciutat amb els moviments socials i veïnals. Una vegada fet això, l’organització i l’Esquerra Independentista plantejaran les noves propostes estratègiques de la CUP Capgirem Barcelona.

“Volem seguir construint Unitat Popular i per fer-ho necessitem repensar cap a on enfoquem el vector de la nostra activitat, per marcar un nou rumb i ser una eina útil al servei de les veïnes que volen una altra Barcelona”, diu la CUP en un comunicat.

A Sarrià-Sant Gervasi, assemblea aquest dijous 

A Sarrià-Sant Gervasi l’assemblea oberta de la CUP es farà aquest dijous 26 de setembre, a les set de la tarda, a Casa Orlandai.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here