Fotografia de Pau Farràs

Turó Parc

Vista de l'estany a mitjan novembre de 2015, sense els grans pollancres, que es poden veure a la fotografia destacada, de novembre de 2014. Fotografies de Pau Farràs i Jesús Mestre
Vista de l’estany a mitjan novembre de 2015, sense els grans pollancres, que es poden veure a la fotografia destacada, de novembre de 2014.
Fotografies de Pau Farràs i Jesús Mestre

La calor exagerada d’aquest estiu, sobretot durant els mesos de juny i juliol, ha fet estralls en els arbres del Turó Parc. A finals d’estiu van caure alguns dels grans pollancres que hi havia entorn de l’estany, i Parc i Jardins es va veure obligada a intervenir davant del perill que suposa la caiguda d’alguns d’aquests arbres. A les fotografies es pot veure la situació, preses aproximadament des del mateix lloc però amb un any de diferència (la de dalt, el novembre de 2014 i la de sota el novembre de 2015), es constata la desaparició de l’espectacular filera de pollancres. I no han estat els únics arbres que s’han hagut de tallar: també ha desaparegut el garrofer centenari que hi havia a l’entrada del carrer Pérez Cabrero, un arbre catalogat d’interès local, alguns plàtans de la part alta i alguns altres exemplars de la zona baixa del parc. Afortunadament ningú ha pres mal i s’ha iniciat el replantat de nous arbres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here