Part de l'equip de traumatologia de la cínica ©Clínica Mi Tres Torres

Salut

El Jardí

La Clínica Mi Tres Torres, propietat des del 2015 de la familia Masfurroll, incorpora al seu campus de consultes externes de la Via Augusta, 281, un nou espai de 700 metres quadrats on s’ubicarà el grup de traumatologia i medicina esportiva, iMove.

iMove Traumatologia es trasllada a la primera planta d’aquest edifici de la Via Augusta, on comptarà amb un servei integrat de radiologia. Clínica Mi Tres Torres ja compta en aquesta mateixa planta amb un servei de ginecologia, urologia, otorrinolaringologia, cirurgia plàstica, reumatologia i endocrinologia

L’equip de traumatologia de Clínica Mi Tres Torres va començar a donar servei l’any 2015 i està format per 32 professionals de la salut, entre ells 26 traumatòlegs, organitzats en 15 unitats especialitzades. A més, en aquesta nova etapa destaca l’aparició d’un nou servei de medicina esportiva, exercici terapèutica i recuperació funcional dirigit a esportistes de qualsevol nivell. Ha estat batejat amb el nom de iMove Sport i està liderat pel Dr. José Antonio Gutiérrez, metge del FC Barcelona des del 1993 iy de la selecció espanyola d’handbol entre 2009 i 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here