Manifestació del 8-M del 2018. © Carme Rocamora

Societat 

Carme Rocamora

El comité de vaga de Cassoles i un “grup d’homes compromesos amb la lluita feminista” han organitzat un servei de guarderia per infants del barri durant la jornada del 8-M, on el grup d’homes es farà càrrec dels petits per facilitar que les dones puguin fer vaga dins i fora la llar.

El grup de voluntaris, entre els quals hi haurà monitors titulats, estarà als jardins de Casa Sagnier des de les 8 del matí i fins a les 21 h de la nit, i per inscriure’s al servei es pot fer a través d’aquest formulari

Mobilitzacions

A partir de les 10h comença un seguit d’acitivitats organitzat també pel comité de vaga de Cassoles, amb una cercavila no mixta que tindrà el punt de partida a la plaça Frederic Soler. Tot seguit, hi haurà un dinar popular mix als jardins de Casa Sagnier i a la tarda les activitats seguiran amb un Trivial Feminista no mixt al mateix emplaçament. A partir de les 17 h de la tarda les persones manifestants es trobaran a la plaça Molina en una columna mixta per baixar cap a la concentració unitària. 

Dijous comencen les mobilitzacions

Una de les primeres grans accions amb motiu de la diada serà la manifestació nocturna no mixta que es fa aquest dijous al districte d’Horta, on hi participaran les veïnes de Sant Gervasi que es trobaran a la plaça de Lesseps a les 18:45 h per anar-hi conjuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here