Notícies del barri

Mostra de Tardor a la plaça de Joaquim Folguera, amb les parades de la fira de comerciants. Fotografia de Javier Sardá A la fotografia destacada, instantpania de la fash mood del Mercat.
Mostra de Tardor a la plaça de Joaquim Folguera, amb les parades de la fira de comerciants.
Fotografia de Javier Sardá
A la fotografia destacada, instantània de la fashmob del Mercat.

El dissabte 17 d’octubre es va celebrar la 3a Mostra de Tardor, Comercial i Gastronòmica de Sant Gervasi. Al llarg de tot el dia i de la nit, les places de Frederic Soler i de Joaquim Folguera van estar molt animades visitant les paradetes dels comerciants, el Mercat o gaudint de les diferents propostes lúdiques, com ara la Festa Infantil tant a la plaça de la Bonanova com davant del Mercat, la xocolatada, la pollastrada al migdia organitzada per Barnavasi, la ballada de country a la tarda, l’actuació musical del grup 3 X Rumba o el Tast de Nit al Mercat, que va desbordar totes les previsions. Tant per la qualitat de les propostes gastronòmiques dels paradistes com la gran quantitat de gent que va anar-hi i que, en alguns casos, van acabar amb totes les provisions d’algunes parades.

La sorpresa va venir abans del Tast de Nit, quan els paradistes del Mercat van fer una flashmob a la plaça Frederic Soler. En podeu veure les imatges al següent enllaç: https://www.facebook.com/josep.ribasmarin/videos/10204975282837635/

Aquestes activitats les van organitzar Barnavasi i el Mercat de Sant Gervasi.

Més informació i fotografies al facebook del Mercat: https://www.facebook.com/Mercat-Sant-Gervasi-421830524593702/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here