©Hospital Plató

Salut

El Jardí

L’Hospital Plató aposta per les energies renovables, a través de l’autoconsum fotovoltaic. Amb aquesta iniciativa, sorgida de forma conjunta des de la Direcció del centre hospitalari i la Comissió de Protecció Ambiental, podrà reduir un 20% les emissions de CO2 a les instal·lacions de Plató II (carrer Copèrnic 61-63).

L’hospital treballa per adaptar-se als impactes del canvi climàtic, mitjançant una energia segura, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per aquest motiu, des d’aquest mes de juny l’Hospital Plató compta amb una superfície de 90m2 d’instal·lació fotovoltaica de 20 kW, amb connexió a la xarxa elèctrica del centre. Concretament s’ha situat en el terrat de Plató II.

Amb l’aprovació del Reial Decret 244/2019 que estableix les condicions administratives, tècniques i econòmiques per a les modalitats d’autoconsum d’energia elèctrica, a l’Hospital Plató se li obra una oportunitat per reduir les despeses de la seva factura elèctrica i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here