Mercat de Galvany @Carme Rocamora

Edificis

Carme Rocamora

L’Ajuntament de Barcelona destinarà 295.000 euros a la millora del Mercat de Galvany, que es serviran per la millora de la coberta -és d’uralita- així com per la substitució de l’estació transformadora elèctrica.

Ho ha anunciat aquest dimarts la regidora socialista Montserrat Ballarín en roda de premsa, on ha explicat que durant l’estiu es posen en marxa obres a 30 mercats de la ciutat.

Així, ja ha començat a elaborar-se el projecte i treballs previs per a la renovació de la coberta i la substitució de l’estació en una actuació que s’allargarà fins al mes de setembre, i les obres es faran entre desembre i juny.

Fonts municipals han explicat a El Jardí que aquesta millora -que no és una reforma integral- no suposarà el tancament del mercat, però sí que hi haurà algunes afectacions puntuals en algunes zones, un fet que preocupa a l’Associació de Concessionaris, que des d’un primer moment ha demanat que les obres es fessin durant l’estiu.

El mercat de Galvany és l’últim mercat històric de la ciutat que encara no ha estat reformat. Actualment pateix moltes mancances fruit d’una història llarga i d’una construcció heterogènia que es va dilatar en més de 20 anys.

Millores al Mercat de Sant Gervasi i Sarrià

En el marc d’aquesta actuació també es faran petites reformes en altres mercats del districte, i així, al Mercat de Sant Gervasi es construirà un punt d’informació per potenciar l’activitat comercial i al Mercat de Sarrià es farà un sanejament de coberta i del sistema de recollida d’aigua, que s’ha impulsat desprès dels aiguats de l’estiu de 2018, quan es va potenciar una anàlisi dels principals mercats afectats.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here