Economies Alternatives

El Jardí

La Plaça de Sarrià serà l’escenari el dissabte 15 de juny d’una nova edició de la Mostra d’Entitats del barri. Entre les 10 h del matí i les 14 h de la tarda s’hi concentraran entitats, associacions, cooperatives com El Jardí i veïns de la vila, en un espai que servirà per donar a conèixer els projectes de cadascú.
Una de les novetats és el retorn de la Fira d’Economia Social i Solidària, que no és la primera vegada que la Vila de Sarrià l’acull però sí que és cert que ha viscut uns anys d’absència. Ara, Sarrià-Sant Gervasi Coopera (SSG Coopera) i la Taula d’Entitats de Sarrià han treballat pel seu retorn.

Fira d’Economia Social i Solidària

En aquesta fira, organitzada en el marc de la XX Campanya pel Dia Mundial del Comerç Just, en prendran part el grup de criança Manada Gori – Gori, la cooperativa d’arquitectes La Baula, el diari cooperatiu El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià, la cooperativa Opcions, la cervesa La Florestina, la Cooperativa l’Olivera i SSG Coopera! A més, també hi serà el Banc d’Energia, que oferirà un punt d’assessorament energètic presencial.

 

Imatge del cartell de la Fira d’Economia Social i Solidària 2019 que aquest any aposta per una miada des del feminisme

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here