D'esquerra a dreta Álvaro Baena, Montse Martín, Pol Lliró i Montse Cantín ©JxCat

Política

Carme Rocamora

Junts per Catalunya de Sarrià – Sant Gervasi (abans Grup Municipal Demòcrata) ja ha decidit qui seran els seus consellers de districte en aquest poper mandat municipal. Els militants han escollit a Pol Lliró com a portaveu i al seu costat hi haurà Montse Martín, Montse Cantín i Álvaro Baena.

En total, 61 persones han assistit a l’acte d’elecció dels nous consellers. La presidenta del PDeCat de Sarrià-Sant Gervasi, Montse Martín, ha estat qui ha obtingut més vots i repetirà com a consellera igual que ho ha fet en els últims mandats. El segon amb més vots ha estat Pol Lliró que exercirà com a conseller portaveu, un càrrec que ja ha exercit els últims quatre anys. Una altra de les persones que repetirà és Montse Cantín, la tercera més votada i persona que durant els últims quatre anys ha portat en especial la comunicació del grup polític al districte. La novetat entre els consellers, que han passat d’11 a 4, és Álvaro Baena, l’aposta més jove i membre de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC).

Tot i que Joan Figuerola i Rosa Maria Nicolau, consellers durant l’últim mandat, es van presentar a la reelecció, no van aconseguir suficients vots per entrar.

Pel que fa als missatges que es van llançar a l’assemblea, es va destacar que la divisió que ha patit la candidatura de Manuel Valls amb el trencament amb Ciutadans pot provocar que JuntsxCat, segona força política al districte, quedi com a primer partit de l’oposició a Sarrià – Sant Gervasi. “I més si tenim en compte que Manuel Valls va ser decisiu per fer alcaldessa a Ada Colau”, destaquen fonts de JuntsxCat, que afegeixen: “Nosaltres iniciem aquest mandat municipal com a força política netament d’oposició al govern de Colau que també incorpora al PSC”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here