Façana de la seu del districte aquest mes de setembre

Política

Carme Rocamora

El regidor de JxCat Jordi Martí, expresident del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, s’ha enganxat amb la regidora de BCN Canvi i actual presidenta del Districte, Eva Parera, per haver fet desaparèixer, segons ell, el llaç groc de la façana de la seu.

“Amb el nou govern de BComú i PSC al districte de Sarrià – Sant Gerrvasi i amb la presidència d’Eva Parera del grup de Manuel Valls, ha desaparegut el llaç groc de la façana, que es manté al balcó de l’Ajuntament de Barcelona”, ha escrit el regidor de JxCat al seu perfil de Twitter.

Efectivament, el símbol de suport als presos segueix present a la façana de l’Ajuntament de Barcelona, a plaça Sant Jaume, però no a la seu del districte, a diferència dels últims anys.

Jaume Asens i Jordi Martí en l’acte institucional de la Diada de l’any passat © Carme Rocamora

Parera ha volgut contestar a Martí amb una altra piulada, on li ha dit: “Alguns defensen que els carrers són seus, nosaltres defensem que les institucions són de tots”.

A aquesta resposta, Martí li ha criticat que a l’Ajuntament de Barcelona hi hagi “regidors”  — en referència a ella i altres– que neguen l’existència de polítics presos, i en concret ha recordat a l’exregidor i conseller Joaquim Forn, “un polític honest, estimat, i que hauria d’estar lliure, a casa amb els seus”, ha afegit.

Els retrets entre els dos s’han produït poc temps després que se celebrés l‘acte institucional de la Diada al districte, on precisament Parera ha fet una crida a que l’11 de setembre sigui un dia per parlar del que “uneix a tots els catalans”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here