Sara Coll Duet al Centre Cívic Pere Pruna ©Marta Trius

Cultura

Marta Trius

Els mesos d’estiu són la millor època per gaudir de les terrasses i els espais oberts dels barris, i si a més van acompanyats de bona música els moments es converteixen en màgics. Al Centre Cívic Pere Pruna ho saben bé i per això organitzen activitats a l’aire lliure com la del dijous 6 de juny a la tarda, on el grup Sara Coll Duet ens va delectar amb un repertori de jazz d’alt nivell.

Si bé tot el concert va tenir un marcat to de música jazz, les cançons que es van interpretar van ser d’allò més diverses: des de clàssics com Sunny de Bobby Hebb, l’Hallelujah de Leonard Cohen o el Yesterday dels Beatles fins a la cançó inèdita de Michael Jackson Love never felt so good o d’altres que formen part de l’actualitat musical com Crazy de Gnaris Barkley o Forget You de CeeLoGreen.

Els dos components d’aquest grup musical no es van oblidar de rendir un homenatge a un dels cantants més grans de la història de la música estatunidenca: Otis Redding, al qual van dedicar el seu clàssic Sitting on the dock of the bay, que ens va fer aixecar de la cadira.

La vetllada va transcórrer tranquil·la per al reduït però atent grup de persones que vam gaudir de la veu de Sara Coll i el piano d’Albert Pladellorens, que van posar la cirereta del pastís i el seu estil propi en aquest ampli repertori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here