Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

Avui a les 19h hi ha convocada Audiència Pública i Consell Plenari a l’Ajuntament del districte. El regidor president, Jordi Martí (GMD) ha convocat una Junta de Portaveus i Esquerra Republicana en un comunicat, que també comparteix el Grup Demòcrata, ha reclamat la suspensió del Consell Plenari “com a senyal de protesta per l’empresonament i en solidaritat del Sr. Jordi Sánchez i del Sr. Jordi Cuixart”.

El Consell Plenari està convocat a les 19h i sol allargar-se fins a mitja nit. Aquest horari suposaria coincidència amb la manifestació nacional que hi ha convocada a les 20h a Passeig de Gràcia – Avinguda Diagonal.  En aquesta línia Esquerra Republicana crida a la ciutadania a la mobilització.

El Consell Plenari de l’Eixample, que s’estava celebrant aquest dilluns 16, en assabentar-se de la notícia de les detencions s’ha suspés amb el suport de Barcelona en Comú, que de moment al districte no s’ha posicionat. Sigui com sigui, avui a les 13:30 a la Junta de Portaveus se sabrà del cert si se suspèn o no el Consell Plenari.

Petició d’Esquerra Republicana

El Comitè de Defensa del Referèndum de Sarrià – Sant Gervasi també s’ha sumat a la petició de suspensió:

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here