Ohlalà!

0
Quan:
13 Març, 2019 @ 8:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2019-03-13T20:00:00+01:00
2019-03-13T20:15:00+01:00

Ohlalà! segona edició de cinema francòfon de Barcelona, a l’Institut Francès i els Cinemes Texas! Sessió inaugural.

Del 13 al 19 de març

Projecció d’11 pel·lícules de diferents gèneres – ficció, documental i animació – de França, Bèlgica, Suïssa, Quebec o Tunísia en la nostre secció oficial. Històries fortes i entranyables sobre la família, la societat, el món del treball i on continuen destacant entranyables retrats de dones i homes que lluiten per la seva llibertat.

El festival acull també una retrospectiva composta de 4 pel·lícules dedicades a la directora, guionista i actriu Agnès Jaoui, que ens fa l’honor de ser la padrina d’aquesta segona edició. Un any més, tindrem el plaer d’oferir diversos col·loquis amb els convidats assistents: la ja esmentada Agnès Jaoui, i també Catherine Corsini, directora d’Un amour impossible i Pierre Deladonchamps, actor de Le vent tourne.

I en finalitzar el festival, es lliuraran tres guardons: un premi del públic – el tries tu! -, un premi d’un jurat jove compost per alumnes d’institut i, novetat de l’edició 2019!, un premi d’un jurat de la crítica compost per els periodistes María Adell, Marta Armengou, Philipp Engel, Eulalia Iglesias i Pere Vall.

Totes les pel·lícules estaran subtitulades en castellà o català.

Sessió Inaugural en presència de la padrina Agnès Jaoui: En liberté! Yvonne, jove inspectora de policia, descobreix que el seu marit, el capità Santi, heroi local mort en combat, no era en absolut el policia exemplar i valent que ella creia, sinó un veritable corrupte. Yvonne vol reparar el mal comès pel seu marit i així, coneix a Antoine, que ha passat 8 injustos anys a la presó per culpa d’en Santi. Una trobada inesperada i eixelebrada que revolucionarà la vida de tots dos.
Subtítols: VOSE

Institut Français de Barcelona
carrer Moià, 8

http://www.ohlalafilmfestival.com/edicion-2019

Preu: 8 €

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here