Les oportunitats que ofereix la Formació Professional

0
Quan:
3 Abril, 2019 @ 11:45 am Europe/Madrid Franja horària
2019-04-03T11:45:00+02:00
2019-04-03T12:00:00+02:00

Salesians Sarrià organitza una jornada sobre les oportunitats que ofereix la Formació Professional. Es presentarà els resultats de l’informe ‘Reflexions sobre la Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior‘, elaborat per la Fundació Mapfre, IESE i la Fundació Atresmedia

La previsió de creixement de la Formació Professional durant el curs 2017/2018 era d’un 3,1% en els ensenyaments de Grau Mitjà, i d’un 3% en les de Grau Superior, segons el informe ‘Reflexions sobre la Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior’ elaborat per la Fundació Mapfre, IESE Business School i la Fundació Atresmedia. L’estudi es presentarà el dimecres 3 d’abril a Salesians Sarrià , en el marc de la ‘Jornada Tutors’ que organitza cada any el centre de Barcelona.

En aquesta cita, adreçada a professors i personal educatiu, es donaran a conèixer els avantatges de la formació professional, les experiències d’internacionalització i les bones pràctiques de l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP). Per a això, Raúl López, responsable del departament Escola-Empresa de Salesians Sarrià i professor de FP, presentarà, a les 11: 50h, les claus perquè els alumnes d’ESO coneguin les possibilitats dels Graus Mitjans. A continuació, a les 13.30h, Núria Gallinat, responsable del departament de pràctiques de Salesians Sarrià, explicarà les experiències internacionals del programa Erasmus +.

A les 13: 00h, alumnes i professors del centre presentaran els diferents projectes realitzats en metodologia ABP, els avantatges dels estudis basats en aquesta metodologia i els reptes que tenen escoles i personal acadèmic.

Per concloure l’acte, a les 14:45 serà el torn de la presentació de l’informe ‘Reflexions sobre la Formació Professional de Grau Mitjà i Superior’, que es va realitzar l’any 2017 i per al qual es van entrevistar a 700 persones. César Quevedo, coordinador de programes i processos de la Fundació Mapfre; José Ramón Pin, professor emèrit d’IESE Business School i Pilar García, investigadora de l’IESE Business School   seran els encarregats de presentar els resultats de la investigació.

La jornada començarà a les 11:40h, i comptarà amb la participació de professors i directors d’escoles de FP.

Per assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament: https://www.salesianssarria.com/jornada-orientacion-fp

Salesians Sarrià
Passeig de Sant Joan Bosco, 42

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here