Columna del 8-M del 2018 a Sant Gervasi ©Carme Rocamora

Societat

El Jardí

La Comissió de Feminismes de Sarrià – Sant Gervasi ha creat un protocol d’actuació contra les agressions masclistes i LGTBIfòbies que començarà a funcionar en el marc de les festes majors del districte, a partir del mes de setembre.

Els objectius del protocol són la prevenció, l’apoderament, la resposta i la informació de retorn, el feedback. El fi últim del protocol és l’eradicació de les agressions masclistes i LGTBIfòbiques de les festes populars i tradicionals dels barris, no només amb les respostes a les possibles agressions, sinó també amb elements de prevenció: informació, sensibilització i dissuasió.

Un cop acabin totes les festes majors es farà un estudi amb les dades recollides per part dels agents responsables de l’aplicació del protocol. El protocol ha estat creat pels membres de la Comissió de Feminismes de Sarrià – Sant Gervasi, integrada per: Joves Vallvidrera, Casa Orlandai, Comissió de Festes del Farró, Comissió de Festes Rectoret – Sanatori, Comissió de Festes de Sarrià, Coordinació de Joves Casa Sagnier, La Pira Feminista i la Direcció de Serveis a les Persones i Territori del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here