Editorial

El Jardí

Iniciem un nou curs: infants i joves tornen a les escoles, instituts i universitats, acabant de donar la imatge de normalitat als barris. Hi haurà més vida als carrers, també més trànsit de vehicles i les cues habituals a les hores punta.

El nou curs ens porta la renovació del Govern del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Podeu conèixer detalls del perfil de cadascun dels consellers en aquestes pàgines, i aprofundir en la personalitat del nou regidor, Albert Batlle, en una entrevista. El curs polític al districte i a la ciutat han començat amb activitats vinculades a la Diada de l’11 de Setembre.

Vam deixar el juliol parlant de festes majors i al setembre en seguim parlant, ja que se celebren les dels Barris de Muntanya i la del Farró. El cap de setmana del 13 al 15 de setembre, hi haurà les principals activitats de les festes de Vallvidrera, la Font del Mont, Mas Guimbau i Can Castellví, i del Farró. Són festes que any rere any es consoliden i algunes, com la del Farró, han fet un creixement espectacular. Fins i tot han permès la creació d’entitats de cultura popular, com la colla de diables FarróFoc, que s’estrenen en un correfoc que s’anuncia vibrant. A començament d’octubre encara hi haurà les Festes del Roser, a Sarrià.

El Jardí comença un curs més amb el propòsit de continuar informant de la vida dels nostres barris. Amb el paper intentem arribar un cop al mes a les vostres llars, però mitjançant el web podeu tenir notícies fresques cada dia a l’ordinador o al mòbil. Som un diari local, de proximitat, que té sentit si ens aneu seguint i participant. Així mateix, us recordem que fent-vos subscriptors ens ajudeu a fer viable el projecte, com ho fan molts comerciants i serveis del barri que ens donen suport amb els seus anuncis. Bon inici de curs!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here