Editorial

El Jardí

L’estiu ens ha entrat a casa sense avisar, com acostuma a fer. Després d’una primavera molt canònica, la primera calorada ha transformat el paisatge i la nostra vida quotidiana. Sembla que el temps ens avisi que fem tard en treure la roba d’estiu de l’armari i que cal anar preparant les vacances. I ens recorda que estem en plena situació d’emergència climàtica i que, si no anem amb molta cura, no només veurem incendis esfereïdors a les notícies sinó que els podem patir a casa mateix, a Collserola.

Molta gent aprofitarà l’estiu per sortir de la ciutat, també per fer alguns viatges per conèixer altres països i terres llunyanes. Però pels que decideixin quedar-se als barris, cal recordar que poden gaudir d’una magnífica oferta d’espectacles culturals tant a la ciutat com als nostres barris. La majoria de centres culturals s’esforcen per oferir una programació atractiva i relaxant. Només cal que feu una mirada a l’agenda: l’oferta és molt completa i diversa. I, com ens diu Isona Passola, és un bon moment per anar al cinema. També per gaudir de la lectura d’un bon llibre: la Casa Usher us ofereix una selecció de llibres. I també us podeu emportar El Jardí a la platja per llegir la darrera entrega de Sang a Sant Gervasi, una narració que ens ha acompanyat al llarg de 35 revistes: no us perdeu el desenllaç! I, si voleu recordar episodis anteriors, els teniu tots a la vostra disposició al web de la revista.

Així i tot, no tothom podrà gaudir de vacances i esbarjo. Recordem a la revista la campanya “la fam no fa vacances” que s’ha fet dins de la Festa Major de Sant Gervasi, i que ha rebut la solidaritat de molts veïns del barri de la Bonanova. Finalment dediquem el reportatge d’aquest mes als gossos i la seva relació amb les persones i el territori. Molt bon estiu. Tornem el setembre amb més vida de barri.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here