Notícies del barri

Jesús Mestre

El Lofoten Cello Duo. Fotografia de Jesús Mestre

Els jardins de la Casa Muñoz Ramonet (o de Can Fabra), van ser l’escenari d’un dels concerts del festival Música als Parcs, concretament el dimecres 29 de juny, amb el Lofoten Cello Duo format pels violoncel·listes Carles Muñoz Camarero i Håvard Enstad. El públic, més de 200 persones, es va situar entorn d’un dels estancs i va gaudir de la música de caràcter folklòric que van interpretar el duo, amb peces d’origen suec, norueg, búlgar, jueu, tunesià i català, entre altres.

Entre escultures i vegetació exuberant, els dos violoncel·listes es van inspirar per fer un concert de format íntim i la fusió de la música tradicional escandinava i catalana, sense oblidar complexos ritmes balcànics i belles melodies jueves.

Música als Parcs també ha programat concerts al Turó Parc i als jardins de la Tamarita, i a altres indrets especials del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, com el pantà de Vallvidrera.

Més informació a l’agenda de la revista o a http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/sites/default/files/fulleto-musica-17-web.pdf

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here