Agenda

Oct
15
Dt
Com ens vam convertir en protagonistes d’un còmic
Oct 15 @ 12:00 pm

Inauguració de l’exposició “Com ens vam convertir en protagonistes d’un còmic”.  Aquesta explica el procés de la creació del còmic “Una historia de muerte y resurrección” dut a terme per un grup de discapacitats psíquics adults.

L’exposició és la culminació del projecte d’inclusió social “VIVIM LA BIBLIOTECA” que va néixer el 2018 de la col·laboració entre el centre “Residència Mas Sauró” i la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. Projecte consistent en visites setmanals d’un grup de residents  acompanyats per un educador social, per conèixer els usos i serveis que la biblioteca ofereix, a més de participar en un munt d’activitats de la nostra programació i d’altres especialment pensades per a ells.

Una d’aquestes visites va coincidir amb la trista notícia de la mort del creador de còmics Stan Lee que tantes bones estones els havia fet passar i va sorgir la idea de fer un homenatge a l’autor creant entre tot el grup el seu propi còmic. Entre tots van pensar els personatges, van idear l’argument i van triar el títol. Després van seguir endinsant- se en la història dibuixant les vinyetes, dissenyant la portada i convertint-se ells mateixos en els protagonistes del còmic, una història de mort i resurrecció que té lloc a Collserola.

Ara us convidem a conèixer al Germán, al Jaime, al David i al Marc, autors d’aquestes aventures plenes d’imaginació que esperem us facin passar una bona estona.

Biblioteca Collserola – Josep Miracle
Biblioteques de Barcelona
c/ Reis Catòlics, 16-34

www.bcn.cat/bibcollserola

Les aventures de la petita Lau
Oct 15 @ 5:30 pm

Sac de rondalles. Les aventures de la petita Lau, amb Rosa Cortés.

Biblioteca Sant Gervasi
c/ Sant Gervasi de Cassoles, 85

Àrea infantil. Entrada lliure. Aforament limitat

Oct
17
Dj
Els sons de la ciutat
Oct 17 @ 11:00 am

Primeres passes. Els sons de la ciutat, amb Gina Clotet, + 3 anys. Una sessió de contes amb petits objectes i amb cinc llibres de cartró com a protagonistes. Un munt d’històries i cançons que ens portaran del bressol a la lluna.

De 6 mesos a 3 anys

Biblioteca Sant Gervasi
c/ Sant Gervasi de Cassoles, 85

Àrea infantil. Entrada lliure. Aforament limitat

 

Bitxos
Oct 17 @ 5:30 pm

Bitxos, amb Cia Patawa. La biblioteca s’ha omplert de bitxos. Animalons de tota mena amb moltes potetes i que volen o caminen, i tots tenen la seva cançó per a gaudir-ne plegats.

Entre 6 mesos i 3 anys. Places per ordre d’arribada.

Biblioteca Clarà
Dr. Carulla, 22-24. 08017 Barcelona

Tel. 93 280 15 47

b.barcelona.cl@diba.cat

 

Oct
18
Dv
Hombre de invierno
Oct 18 @ 7:00 pm

Presentació del llibre: Hombre de invierno: sensaciones especiales de un detective privado, a càrrec de José María Vilamajó Rosell, autor. En col·laboració amb Editorial maLuma.

Biblioteca Clarà
Dr. Carulla, 22-24. 08017 Barcelona
Tel. 93 280 15 47

b.barcelona.cl@diba.cat

Oct
20
Dg
La màgia dels avis
Oct 20 @ 12:00 pm

Taller de records: la màgia dels avis

Laia Massons, llibretera, ens explicarà el seu conte El meu avi pirata, una història preciosa sobre la relació entre els avis i els nets i els records que en guardem. Tot seguit farem el taller “Les bombolles dels records”, en el qual construirem les nostres bombolles de records dels avis per fer-les volar mentre compartim les nostres experiències.

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Baixada del Monestir, 9

Activitat adreçada a famílies amb infants a patir de 7 anys

Activitat de pagament: 3€. Places limitades. Reserves al web. Consultes al correu reservesmonestirpedralbes@bcn.cat

http://monestirpedralbes.bcn.cat/ca/activitats