Agenda

Oct
16
Dc
Que cal saber dels antibiòtics
Oct 16 @ 5:30 pm

Aula de Salut: Que cal saber dels antibiòtics. Xerrada oberta al públic general amb Berta Sunyer, de Farmàcia Craywinkel.

Gràcies a la col·laboració del Col·legi de farmacèutics de Barcelona i a la Farmàcia Craywinkel, aprendrem la importància del bon ús dels antibiòtics. Trencarem amb els mites més estesos sobre els antibiòtics i repassarem les pautes d’ús per garantir-ne la eficàcia. La xerrada forma part del programa d’educació sanitària a la gent gran sobre el bon ús dels medicaments.

Espai Putxet
c/ Marmellà 13

Estades per a menors a l’estranger
Oct 16 @ 6:00 pm

Xerrada: Estades per a menors a l’estranger

Sessió informativa de les possibilitats que tenen els menors d’edat per a realitzar a l’estranger (camps de treball, estades, idiomes, estades acadèmiques…)

Espai Jove Casa Sagnier
c/ Jardins d’Enric Sagnier

Inscripcions informatives a informaciojoves@casasagnier.net

 

La lluna: el nostre satèl·lit
Oct 16 @ 6:30 pm

La lluna: el nostre satèl·lit, amb Josep Maria Morén, d’Aster Agrupació Astronòmica de Barcelona.

En aquesta xerrada, parlarem de la nostra companya de viatge al voltant del Sol, la seva formació, evolució i estructura. Explicarem la seva dinàmica, moviments, fases… Veurem la seva orografia, quins son els principals accidents i com es van formar. I els eclipsis?, perquè es produeixen, quan, com… Comentarem les influències mútues entre els dos cossos.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/32005/arribada-a-la-lluna-la-lluna-el-nostre-satellit