Agenda

Nov
22
Dj
Roser Capdevila
Nov 22 @ 7:00 pm

La il·lustradora Roser Capdevila ens parlarà sobre els seus records d’infància que ha dibuixat en el seu últim llibre, La nena que volia dibuixar (editorial Angle), una biografia escrita i il·lustrada per ella mateixa.

Casa Usher
c. Santaló, 79

http://www.casausher.com/cat/noticias/roser-capdevila-la-nena-que-volia-dibuixar_255

 

Gen
15
Dt
La nit il·lustrada
Gen 15 @ 7:00 pm

Exposició: La nit il·lustrada Partint de la idea que la il·lustració literària, no està restringida només a l’àmbit infantil, acollirem una mostra de diversos estils i artistes d’aquest gènere en auge en el sector, també en la novel.la gràfica.

Divendres 1 de febrer: L’Imperdible: la Nit il·lustrada.
Vine a gaudir de l’art! Un grapat d’il·lustradors/es ens parlaran de la seva feina: gaudirem dels seus dibuixos en directe i dels seus treballs exposats de forma col·lectiva, acompanyats de música en directe.

Del 15 de gener al 4 de febrer

Casa Orlandai
c. Jaume Piquet, 23

Organitza: Llibreria A Peu de Pàgina

Jul
8
Dl
Monogràfic de Rumba
Jul 8 @ 6:00 pm

Monogràfic de Rumba. L’Ángel Armenteros interpretarà amb la guitarra una cançó i tots els participants en gaudirem. Amb la guitarra, el calaix flamenc i picant de mans, aprendrem els secrets per portar la rumba allà on anem.

Casal de Barri Can Rectoret
c/ de la Via Làctia, 4
08017 – Barcelona

93 252 08 49

cbcanrectoret@cbcanrectoret.com

Per a tots els públics

Activitat gratuïta però de places limitades, Cal inscriure’s per telèfon (932520849) o correu electrònic al Casal (informacio@cbcanrectoret.com)