Agenda

Oct
13
Dg
Festa Major de Sarrià
Oct 13 @ 9:15 am – 9:45 pm

Festa Major de Sarrià. Selecció dels principals activitats de la festa. Informació detallada de totes les activitats el dia: festasarria.cat
Organitza: Comissió de Festes del Roser de Sarrià

9:15 h XIX Caminada Popular per la Serra de Collserola. Caminada per la Serra de Collserola apta per a tots els públics. La sortida serà de l’estació superior del funicular de Vallvidrera (Plaça Pep ventura).
Lloc: Serra de Collserola
Organitza: Centre Excursionista Els Blaus

11 h  Diada Castellera de Festa Major. Torna la tradicional diada castellera de Festa Major! Aquest any els Castellers de Barcelona i els Xics de Granollers acompanyen a la colla de la vila, els Castellers de Sarrià! Donem suport a la nostra colla!
Lloc: Plaça del Consell de la Vila
Organitza: Castellers de Sarrià
Col·labora: Castellers de Barcelona / Xics de Granollers

12:30 h  IX Baixada de Carros. Fes el teu carro i vine a la baixada!! Un cop finalitzada la baixada s’entregaran els premis de la baixada i dels balcons/aparadors a la Plaça de Sant Vicenç.
Lloc: Carrer Major de Sarrià (des del Carrer Pedró de la Creu fins el Carrer Oriol Mestres)
Organitza: Comissió de Festes del Roser de Sarrià
Col·labora: Xarcuteries Margarit/FFCC/Bar Monterrey

17:30 Homes amb la Bambolina Negra. Obre de Teatre adaptada de l’homònima de T de Teatre. Lloc: Teatre de Sarrià
Organitza: Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià

20 h Cinema a la fresca amb Tadeo Jones 2
Lloc: Plaça de Sarrià
Organitza: Comissió de Festes del Roser de Sarrià
Barres a càrrec de la Comissió de Festes del Roser de Sarrià

21:45 h  “Mapping” de final de festa
Lloc: Plaça del Consell de la Vila
Organitza: Comissió de Festes del Roser de Sarrià
Barres a càrrec de la Comissió de Festes del Roser de Sarrià

 

Oct
14
Dl
Push
Oct 14 @ 8:30 pm

Cineclub: Push, amb DOCS BARCELONA. Per què ja no ens podem permetre viure a les nostres ciutats? Els preus de l’habitatge s’estan disparant a les ciutats de tot el món. En canvi, els ingressos dels seus habitants, no.

Push és el nou documental del guardonat Fredrik Gertten, que investiga per què ja no podem permetre’ns el luxe de viure en les nostres pròpies ciutats. L’habitatge és un dret fonamental, una condició sine qua non per a una vida segura i saludable, però a les ciutats de tot el món disposar d’un lloc on viure és cada vegada més difícil. Qui són els responsables? Quins són els factors que fan de l’accés a l’habitatge un dels problemes més apressants a escala mundial?

A través de Leilani Farha, relatora especial en habitatge de l’ONU, viatgem per diferents països tractant de comprendre els qui i per què estan sent expulsats els ciutadans de les ciutats, conversant amb personalitats de l’àmbit polític com Ada Colau, la prestigiosa sociòloga Saskia Sassen, l’economista Joseph Stiglitz o el periodista italià i autor de Gomorra Roberto Saviano.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Preu: 3 € / Entrada lliure per persones associades

Oct
16
Dc
El Gran Showman
Oct 16 @ 5:30 pm

Cine Fòrum: El Gran Showman, de Michael Gracery. Presentació i comentaris d’en Joan Casanovas.

Film inspirat en la biografia d’un empresari estadounidenc de circ, Phineas Taylor Barnum, molt conegut per els seus trucs i trampes i que va guanyar molts diners amb els dos circs que va muntar. També va entrar en el mon de la política arribant a ser alcalde i membre de la cambra de representants del seu estat.- Son de destacar la música i els balls.

Llar Mn. Lluís Vidal
c/ Bigai, 12