Agenda

Oct
27
Dg
La música de la química i l’educació
Oct 27 @ 12:15 pm

La música de la química i l’educació, un esdeveniment cultural singular que posa de manifest la relació entre curiositat, ciència, creativitat i educació.

La proposta s’emmarca dins la 13a Festa de la Ciència organitzada per l’Ajuntament de Barcelona el 26 i 27 d’octubre i se suma a les celebracions de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements.

La Fundació Collserola  en col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i l’Orquestra Simfònica del Vallès, organitza un col·loqui + concert per parlar sobre què tenen en comú la música, la química i l’educació.

La Laia Espelt, Doctora en Química i Cap del departament de Física i Química de la Fundació Collserola, l’Ernest Giralt, Catedràtic emèrit de Química Orgànica de la UB i investigador de l’IRB Barcelona, i la Mercè Izquierdo, Doctora en Química i professora a la UAB, conversaran al voltant del paper de l’educació per fer valer i donar a conèixer el coneixement científic vinculat al món de la Química.

Després del debat es durà a terme un concert a càrrec del Quintet de Corda de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que interpretarà un fragment de l’obra Chemical Elements 2018: A Musical Mosaic composta per Ernest Giralt.

Moll de la Fusta

Organitza: Fundació Collserola

comunicacio@fundaciocollserola.cat ·  Pg. Sant Gervasi 83-85 ·  Tel. 934 175 373