Agenda

Oct
31
Dj
Festa de la Castanyada
Oct 31 @ 5:30 pm

Festa de la Castanyada. Veniu a passar una tarda en família i a gaudir de la gran festa de tardor! Amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Amics del Putxet podreu viure la tradició de degustar les castanyes típiques d’aquesta festa.

A més comptarem amb un taller per dibuixar i pintar máscaras!

Espai Putxet (placeta)
c/ Marmellà 13

Amb la col·laboració de l’Associació Veïns i Amics del Putxet i l’AFA de l’Escola Bressol del Putxet

Nov
6
Dc
La vida a través de les meves càmeres
Nov 6 @ 6:30 pm

Inauguració de l’exposició La vida a través de les meves càmeres. Descobrirem l’obra del Dr. Joan Miquel i Quintilla, un veí del Putxet que va fotografiar bona part de la geografia catalana i espanyola de principis del segle XX amb les seves càmeres. La mostra recull una selecció del seu extens arxiu fotogràfic de més de 100.000 fotografies i es centrarà en la ciutat de Barcelona, mostrant una ciutat viva i plena d’oficis, on els personatges del carrer són els protagonistes. Els seus treballs també son testimoni d’antigues tècniques de reproducció fotogràfica, com la tricromia o la goma bicromatada.

La mostra podrà ser visitada fins el 29 de novembre.

Espai Putxet
c/ Marmellà 13

Nov
8
Dv
Una vetllada a cal Baró de Maldà
Nov 8 @ 8:00 pm

Concert: Una vetllada a cal Baró de Maldà, amb Nuno Mendes (violí) i Sergi Casademunt (violoncel).

Ens transportarem en el temps per gaudir d’una vetllada musical a cal Baró de Maldà, redactor del “Calaix de Sastre”, un dietari que descriu la Barcelona de finals del Segle XVIII. El Baró era un gran aficionat a la música i conegut per les vetllades musicals que organitzava a casa seva, acompanyat pel primer violinista de la catedral Mossèn Josep Prats.

Espai Putxet
c/ Marmellà 13

Espectacle gratuït amb reserva de plaça al 93 418 6035. Duració: 1 h