Agenda

Oct
25
Dv
Carrer Txernòbil
Oct 25 @ 10:00 pm

Teatre: Carrer Txernòbil, amb Oblideu-vos de Nosaltres

La tragèdia, el desastre, l’incident nuclear, l’horror. Tots pensem saber què va passar aquella nit. Per això, el nom de Txernòbil ens retorna sovint unes imatges breus i terribles, uns fets que no podem pas oblidar. Va succeir el 26 d’abril de 1986, ara fa 33 anys, quan el reactor número 4 de la central nuclear va explotar matant els treballadors i posant en greu perill tota l’àrea, un perímetre d’uns 30 quilòmetres. Dins d’aquest perímetre hi ha la ciutat de Prípiat (Ucraïna) que va ser evacuada pocs dies després de la catàstrofe, unes 50.000 persones van haver de marxar. Encara no s’han explicat, potser no se saben, els devastadors efectes de l’impacte humà en produir-se la pitjor tragèdia nuclear de la història.

La companyia Oblideu-vos de Nosaltres posa en escena alguns dels testimonis transcrits per Svetlana Aleksiévitx en el llibre “La pregària de Txernòbil” per acostar-nos a unes veus que són un exemple d’amor tan grandiós i d’una transparència i intensitat tan commovedores, que el testimoni personal de la seva terrible experiència familiar a Txernòbil el veiem com un emblema universal de com sobreviure a l’horror.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Teatre de Sarrià
Oct
26
Ds
Art
Oct 26 @ 7:00 pm

VI Mostra de teatre amateur de Sarrià-Sant Gervasi: Art, amb la cia La Bambolina Negra.

L’amistat de tota la vida es posa en perill per la compra d’una agosarada obra d’art, detonant la incomprensió, la intolerància i com de fràgil pot ser una amistat. Tot amanit amb uns diàlegs intel·ligents i amb humor, molt d’humor.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/32143/vi-mostra-de-teatre-amateur-de-sarria-sant-gervasi-art

Nov
8
Dv
Es lloga habitació amb vistes
Nov 8 @ 7:00 pm

VI mostra de teatre amateur: Es lloga habitació amb vistes, a càrrec del grup de teatre Molt Particular

Dos germans passen un moment complicat… Podran el Gumer i la Sindy resoldre els seus problemes?

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/32144/vi-mostra-de-teatre-amateur-de-sarria-sant-gervasi-es-lloga-habitacio-amb-vistes